29 November 2012

Kaksin Karkuteillä



Tämä elokuva on jokaisen aivan pakko nähdä! Ja joo se on lastenelokuva, mutta mitä sitten? Kyllä minä ainakin katselen vielä moniakin lasten ohjelmia ja elokuvia. :)

Huumori on tässä elokuvassa kohdallaan ja itseäni nauratti koko ajan ensimmäisellä katselukerralla ;D Elokuvaa voi katsoa ihan koko perheen kanssa, on se sen verran hyvä. :) Se on myös piiretty loistavasti, mikä on Disneylle ominaista. :) Ääninäyttelijätkin ovat hyvin valittuja.

Elokuvassa nuori rosvo Flynn pakenee kuninkaan ritareita (ja hevosta nimeltä Maximus) metsään ja päätyy sitten kiipeämään Tähkäpään torniin, jossa tyttö on ollut ilkeän Gothel-äidin vankina. Tähkäpää on oikeasti kadonnut prinsessa. Lopulta Flynn päätyy auttamaan Tähkäpäätä pääsemään lähelle kuninkaan linnaa katsomaan valoja, jotka nousevat taivaalle AINA hänen syntymäpäivänään. He (Flynn, Tähkäpää, Pascal(pieni kameleontti) sekä myöhemmin myös Maximus) kokevat matkallaan paljon seikkailuja ja Tähkäpää ystävystyy monen roiston kanssa.
Lopussa Gothel saa Tähkäpään ja Tähkäpää ymmärtää kuka on. Vangittu Flynn pelastetaan ja hän ryntää pelastamaan Tähkäpään, johon on rakastunut. Gothel haavoittaa Flynnia, Tähkäpää haluaisi pelastaa Flynnin, mutta Flynn katkaisee hänen taikahiuksensa. Gothel putoaa tornista ja kuolee. Flynn vaikuttaa kuolleen, kunnes Tähkäpää itkee, ja kyynel putoaa viiltohaavaan. Flynn herää ja paranee. Tähkäpää pääsee vanhempiensa luokse ja menee Flynnin kanssa naimisiin. :) Kerrassaan siis IHANA tarina;) <3

Ääninäyttelijöinä elokuvassa ovat muun muassa Lauri Tähkä (Flynn), Maria Ylipää (Tähkäpää), Sari Ann Moilanen (Gothel-äiti), Tommi Korpela (Kelmilän veljekset), ja niin edelleen. :)
Annan elokuvalle täydet viisi tähteä. :)

ELOKUVAN TRAILERI

2 comments: