13 November 2013

Lumoava kirous

Hei vaan, ja heti alkuun pahoittelen etten ole käynyt kirjoittelemassa tänne lainkaan. Viime aikoina on ollut kauhea kiire koko ajan, enkä ole käynyt lähes lainkaan tietokoneella. Ainakin katsottuja elokuvia on kertynyt aikalailla, joten kirjoitan nyt monta arvostelua peräkkäin.

Ostin tämän elokuvan ensimmäisillä palkkarahoillani,  koska ajattelin kuinka hyvän kuvan traileri antoi elokuvasta, ja onneksi se piti paikkaansa! Tykästyin heti elokuvaan. Vaikka perusajatus onkin samankaltainen kuin Twiligihtissä.. :D Mieheni ei taas oikein innostunut kyseisestä elokuvasta ja sain katsoa sen aivan itsekseni. :) Mielestäni oli ihan hyvä elokuva, ehkä hieman tylsä ajoittain.

Elokuvaa suosittelisin heille, jotka tykästyivät Twilight-saagaan tai heille jotka pitävät fantasia elokuvista. Tai muuten vain kiinnostuneille.:)
Lumoava kirous kertoo siis Lenan ja Ethanin rakkaustarinasta, ja sen vaikeuksista. He alkavat tuntea heti vetoa toisiaan kohtaan, vaikkei se olisikaan kaikkien mieleen. Oikeastaan kaikki ovat aluksi vastaan edes ajatusta heistä kahdesta yhdessä.

Elokuvan alussa Ethan haluaa pois kotikylästään, kunnes Lena saapuu kaupunkiin. Uskovaiset kyläläiset tuomitsevat heti Lenan ja alkavat karttaa ja haukkua häntä. Ethan yrittää siitä huolimatta päästä Lenan seuraan, vaikkei Lena aluksi olekaan niin innostunut ajatuksesta. Koska Ethan on nähnyt tytöstä unta jo ennen kuin on edes nähnyt häntä. Pian Lena näyttää Ethanille mihin pystyy. Ethanille selviää, että Lena on noita ja pian kohtalo ratkaisee vetääkö suvun pimeä puoli Lenan mukaansa. Se tarkoittaisi jotain aivan kamalaa niin heille kahdelle, kuin muillekkin ulkopuolisille. Elokuvassa sattuu ja tapahtuu, mutta nuoret pitävät puolensa ja kestävät vaikeudet yhdessä.

Elokuvassa nähtäviä näyttelijöitä; Alice Englert (Lena), Alden Ehrenreich (Ethan), Emma Thompson (Serafine), Jeremy Irons (Lenan suojelija Macon-eno), Viola Davis(Amma, Ethanin perheen apulainen), Emmy Rossum (Ridley Duchannes).

ELOKUVAN TRAILERI

No comments:

Post a Comment