9 April 2012

The Last Song


 Sain tämän kyseisen dvd:n jouluna lahjaksi omalta äidiltäni vuonna 2011. Itse en luultavasti olisi kyseistä elokuvaa ikinä edes aikoinut ostaa tai lainata, tai ylipäänsä katsoa. Mutta minun on kyllä häpeäkseni myönnettävä, että elokuva yllätti minut täysin ja vieläpä positiivisella tavalla!
 The Last Song perustuu Nicholas Sparksin romaaniin, Haikein Terveisin (The Last Song eng. käännöksenä).
 Elokuvassa kerrotaan siitä, kun uhmakas teinityttö Ronnie muuttaa yhdessä veljensä Jonahin kanssa kesäksi isänsä Steven luokse Georgiaa. Steve haluaisi kovasti korjata välinsä tyttäreensä, vaikkei Ronnie teekkään siitä lainkaan helppoa. Lopulta Ronnie isä turvautuu siihen ainoaa asiaan, joka varmasti yhdistää heidät lopullisesti, musiikkiin. Elokuvan aikana heidän välinsä parantuvat, ja Ronnie kasvaa aikuiseksi naiseksi, rakastuu ja oppii ottamaa vastuun omista teoistaan ja puheistaan. Loppu ei niin onnellinen kuin moni toivoisi ja haluaisi, jopa odottaisi. Se on oikeastaan jopa niinkin surullinen, että se varmasti yllättää karuimmankin katsojan.
 The Last Song on koskettava draama, joka käsittelee kaikkea perhesuhteista kuolemaan. Itse todellakin itkin, kun katsoin sen ensimmäisen kerran.
 Elokuvassa näyttelevät muun muassa Miley Cyrus (Ronnie), Liam Hemswort (Will Bakelee, Ronnien rakkauden kohde), Greg Kinnear (Steve, Ronnien ja Jonahin isä), Kelly Preston (Kim, Ronnien ja Jonahin äiti), Bobby Coleman (Ronnien pikkuveli, Jonah) sekä Carly Chaikin (Blaze, Ronnien häirikköystävä).
 Annan elokuvalle neljä tähteä.

ELOKUVAN TRAILER

No comments:

Post a Comment